Održan prvi TEDxKoprivnicaLibrary događaj

16. kolovoza 2013.

U ponedjeljak 12.8.2013. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održan je prvi TEDxKoprivnicaLibrary događaj. Organiziranjem tog događaja knjižnica se priključila globalnom projektu širenja vrijednih ideja.
TED (Technology, Entertainment, Design) globalna je neprofitna organizacija koja je u svojoj misiji navela da „širenjem vrijednih ideja“ želi utjecati na promjenu stavova, života i u konačnici svijeta. Ideje koje se razmjenjuju doslovno su iz svih područja ljudskog znanja, a posjetitelji su ovoga puta imali priliku pogledati šest zanimljivih i inspirativnih govora iz bogate baze TED-ovih govora.
Važno je napomenuti da su TEDx događaji nezavisno organizirani događaji za koje organizacija TED izdaje licencu. Ovo je bio tek prvi organiziran u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica, a na sljedeća dva događaja posjetitelji mogu uz projekcije govora očekivati i govornike koji će im prezentirati vlastite ideje vrijedne širenja.
Svi govori koji su bili prikazani na prvom TEDxKoprivnicaLibrary događaju dostupni su na internetu na sljedećim poveznicama:

• Ken Robinson: How schools kill creativity
• Peter Norvig: The 100,000-student classroom
• Luis von Ahn: Massive-scale online collaboration
• Ron Finley: A guerilla gardener in South Central LA
• Shawn Achor: The happy secret to better work
• Mark Bezos: A life lesson from a volunteer firefighter

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice