Održan prvi ljetni sastanak Čituljka

2. kolovoza 2018.

 U utorak, 31. srpnja, održan je prvi ljetni sastanak dječjeg čitateljskog kluba „Čituljko“. Djevojčice za ovaj sastanak nisu imale odabranu knjigu za čitanje, čitali smo na samom sastanku.

Započeli smo s kratkim humorističnim pričama iz serijala „Kućna čudovišta“ autora Stanislava Marijanovića. „Kućna čudovišta“ iz ovih priča napadaju sve ukućane, i djecu i odrasle, a utjelovljena su kao neke ljudske smiješne i negativne osobine. Najviše smo se nasmijali Brblji Sveblebu, čudovištu prekomjernog brbljanja, koje zasigurno svatko od nas poznaje. Saznali smo da postoji i čudovište ljubomore, nereda, sebičnosti, zaljubljenosti i još mnoga druga. Od nekih se ne možemo obraniti, a neka možemo pripitomiti – zaključile su članice kluba. Važno je da ne dozvolimo našem „čudovištu“ da preuzme kontrolu nad nama i našim ukućanima. 

Kao što je i običaj, sve o čemu pričamo pokušamo i ilustrirati pa smo tako ovaj put crtali vlastita „čudovišta“ na temelju naših mana i smiješnih strana. 

    U kolovozu se opet družimo bez zadane knjige za čitanje. Opet ćemo pripremiti nešto za iznenađenje našim članovima, a svi koji još to nisu postali, mogu se pridružiti 31. kolovoza od 16.00 do 17.00 sati u prostoru Dječjeg odjela.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice