Održan drugi ljetni TEDxKoprivnicaLibrary

8. kolovoza 2018.

U ponedjeljak 6.8.2018. održan je drugi ljetni TEDxKoprivnicaLibrary na kojem su se prikazivali najgledaniji govori koji su održani na TEDxKoprivnicaLibrary konferencijama. Već smo više puta u najavama u medijima istaknuli da se ove godine obilježava pet godina od početaka TEDxKoprivnicaLibrarya u koprivničkoj knjižnici te su organizatori povodom te obljetnice na Youtubeu, prema broju pregleda snimki s konferencija, odabrali 4 najgledanija govora i prikazali ih ponovno publici. Od kolovoza 2013. do svibnja 2018. kroz koprivničku knjižnicu prošlo je preko 50 govornika koji su govorili o raznim temama, a sve snimke su dostupne na Youtubeu.

Govori koji su prikazani:
Vlatko Štampar – Budi svoj! Al, ne previše. Da ne ispadneš čudan! (Preko 35000 pregleda)
Toni Milun – Kako bi Google predavao matematiku? (Preko 8000 pregleda)
Irena Orlović – Je li oblikovanje frizure postalo važnije od mozga djeteta? (Preko 6000 pregleda)

Dražen Glavaš – Kršćanin, a korumpiran (Preko 2200 pregleda)

Pa ako niste imali prilike doći u prekrasan ambijent dvorišta Knjižnice i Kina koje svake godine postaje sve ljepše i ljepše zahvaljujući umjetnicima koji gostuju na Street Art festivalu snimke govora možete pogledati u udobnosti vlastitog doma.

Sponzori bez kojih ovakvih druženja ne bi bilo su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije, Podravka, Inducta, Noa, Etnokaj, Tiskara Rihtarić, Avalon, 2che, Sana delikatese, Le Petit i Pan.

Medijski pokrivaju Glas Podravine, Radio Glas Podravine, Epodravina.hr, Drava.info, Radio Drava, Radio Koprivnica i SrceTV.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice