Održan 17. Susret s najčitateljima u 2019. godini

11. prosinca 2019.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica u subotu 7. prosinca 2019. održan je susret s najčitateljima i najkorisnicima knjižnice u 2019. godini. Svaki od najčitatelja u ime knjižnice dobio je personalizirane vrećice s njihovim imenom i personalizirane članske iskaznice.
Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica još od 2002. godine organizira u prosincu susret s najčitateljima kako bi nagradila svoje korisnike koji su prema statistici posudbe u tekućoj godini  posudili, pročitali ili odslušali najveći broj knjiga ili neki drugi od medija koji se mogu posuditi u knjižnici poput glazbenih CD-a ili filmova na DVD-u.
U proteklim godinama knjižničari su promijenili i povećali broj kategorija prema kojima se biraju najčitatelji i najkorisnici te se uključio i Stručno-znanstveni odjel.
Nagrade su uručene najčitateljima u nekoliko kategorija. Najčitatelj Dječjeg odjela u kategoriji djeca rane dobi do tri godine je Gadanec Filip. U kategoriji djeca predškolske dobi najčitatelj je Ela Prosenjak. Nadalje, u kategoriji djeca osnovnoškolske dobi, do 13 godina, nagrađena je Vugrin Lea. U kategoriji mladi do 15 godina najčitatelj je Marija Abramović.
Odjel za odrasle u suradnji sa Stručno-znanstvenim odjelom nagrade je podjelio u sljedećim kategorijama:
1. Najčitatelj hrvatske književnosti – Kotur Stanislava
2. Najčitatelj svjetske književnosti – Crnoja Marija
3. Najčitatelj stripa – Bernard Jug
4. Najčitatelj stručno-popularne knjige – Jurković Anamaria
5. Najčitatelj student – Cecelja Radmila
6. Najčitatelj srednjoškolac – Kuretić Dora
7. Najčitatelj zvučnih knjiga za slijepe i slabovidne – Fijačko Ban Marija
8. Najgledatelj DVD filmova – Radmilović Davor
9. Najkorisnik Odjela za odrasle – Hrženjak Zlata
10. Najkorisnik Stručno-znanstvenog odjela – Lončarić Vladimir (redovito koristi raznovrsne usluge Stručno-znanstvenog odjela)

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice