Od veljače ponovno čitamo u Bibliobusu

27. veljače 2015.

Nakon siječanjske pauze, u veljači 2015. Bibliobusna služba Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica nastavila je s provođenjem programa „Čitamo i družimo se u bibliobusu“ započetog u listopadu 2014. 

„Čitamo i družimo se u bibliobusu“ animacijski je program namijenjen učenicima nižih razreda osnovne škole i polaznicima dječjih vrtića s ciljem upoznavanja pokretne knjižnice, poticanja čitanja i stvaranja čitalačkih navika od rane dobi. Provodi se u suradnji s učiteljima/cama i odgajateljima/cama na stajalištima u mjestima koja obilazi koprivnički bibliobus, i to na dva načina – kao čitaonica i povremeno kao tematska pričaonica. Održava se nekoliko puta mjesečno, ovisno o interesu i mogućnostima suradnika učitelja i odgajatelja na terenu i djelatnika bibliobusa. 

U veljači su u bibliobusu održane tri čitaonice za polaznike dječjih vrtića. Ususret Valentinovu 05. i 06. veljače u Dječjem vrtiću Bregunica u Novom Virju i Dječjem vrtiću Dabrić u Legradu polaznici starije vrtićke skupine slušali su priču „Vuk koji je tražio ljubav“ i s voditeljicom razgovarali o Valentinovu, simpatijama, ljubavi. 19 veljače 2015. jaslička skupina DV Bregunica iz Novog Virja slušala je priču „Miffy na igralištu“. Ukupno je čitaonice posjetilo 43 malih korisnika sa svojim odgajateljicama. Voditeljica čitaonica bila je Ana Škvarić iz Bibliobusne službe Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice