Obavijest iz bibliobusa – izmjene u rasporedu i satnici stajališta

2. studenoga 2016.

Zbog otvaranja novih stajališta i prilagodbe korisničkim potrebama u pojedinima naseljima, došlo je do izmjena u satnici i rasporedu pojedinih stajališta koprivničkog bibliobusa. Prema novom rasporedu bibliobus vozi od studenoga 2016. Stajališta obuhvaćena promjenama su Legrad, Hlebine, Vinica i Sigetec.

U Legradu je otvoreno stajalište ispred nove osnovne škole, pa bibliobus u Legrad dolazi svaki drugi petak prema sljedećem rasporedu:
Ispred škole             7.30 – 8.00
U centru (ispred stare škole)     8.00 – 9.00
Ispred vrtića            9.00 – 9.30

U Hlebinama je otvoreno novo stajalište ispred dječjeg vrtića, pa bibliobus u Hlebine dolazi svai drugi utorak prema sljedećem rasporedu:
Ispred škole            9.45 – 10.45
Ispred vrtića            11.00 – 11.30

Od studenoga bibliobus stoji na Vinici (Koprivnica) od 12 do 14 sati, a u Sigetec umjesto svakog drugog utorka dolazi svaki drugi četvrtak od 8 do 8.45 sati.

Dodatne informacije i raspored dolazaka bibliobusa možete pronaći na web stranici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica (http://www.knjiznica-koprivnica.hr/knjiznica/defaultcont.asp?id=58&n=3&side=5) i na Facebook profilu koprivničkog bibliobusa pod nazivom Bibliobus Koprivnica.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice