Novogodišnji Lego „Harry Potter“ maraton

29. prosinca 2021.

U prostoru Makerspacea u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica, mladi ljubitelji Lego kockica i Harryja Pottera imat će mogućnost tijekom tjedan dana, za vrijeme zimskih praznika, od 3.1. do 8.1.2022., po dva sata dnevno slagati tri nova Lego kompleta iz fonda knjižnice, s motivima iz serijala o Harryju Potteru. U Lego HP maratonu zainteresirani će moći sudjelovati od ponedjeljka, 3. siječnja do petka, 7. siječnja od 12.00 do 14.00 sati te u subotu, 8. siječnja od 11.00 do 13.00 sati.
Program je namijenjen prvenstveno mladima od 11 do 19 godina, a provodi se kao nastavak uspješnog ciklusa različitih radionica za mlade u knjižnici pokrenutih u 2021. godini. Također, dio je nastojanja Knjižnice da djeci i mladima pruži mogućnost igre s kvalitetnim igračkama i didaktičkim materijalom koji potiču njihov razvoj, kao što su Lego kocke.
Za sudjelovanje u Lego HP maratonu moguća je i prethodna prijava na mob 099 658 54 35 (radnim danom od 8 do 15 sati).
Svi sudionici morat će poštivati i određena pravila – u slaganju jednog kompleta odjednom će moći sudjelovati najviše 2 igrača, s ograničenjem na jedan sat igre. S obzirom da je broj sudionika ograničen, kao i vremensko trajanje sudjelovanja, prednost će imati prijavljeni igrači.
Program će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, obavezno nošenje zaštitnih maski za lice i održavanje razmaka, uz napomenu da sudionici stariji od 16 godina moraju posjedovati i Covid potvrdu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice