Noćne čarolije u Hogwartsu – radionica za mlade

13. travnja 2023.

Kao jedan od programa u Noći knjige ’23. u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica, za petak, 21. travnja 2023. najavljujemo prvu ovogodišnju radionicu za mlade od 11 do 19 godina u ciklusu programa „Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici“, pod nazivom Noćne čarolije u Hogwartsu .

S obzirom da se održava u Noći knjige, ova posebna, tematska Harry Potter radionica bit će, iznimno, održana u večernjim satima, od 19.00 do 20.30 sati, i to u prizemlju Knjižnice, u prostoru Odjela za odrasle.

Polaznike radionice očekuju uzbudljive i zabavne aktivnosti povezane sa svijetom slavnog malog čarobnjaka: osim tradicionalnog nagradnog kviza, u Tromagijskom knjižničnom turniru, osmišljenom posebno za ovu priliku, morat će pokazati ne samo znanje o detaljima iz knjiga i filmova o Harryju Potteru, već i vještine snalaženja u knjižnici, kao i kreativnost u rješavanju različitih tajnovitih zadataka koje su za njih pripremili knjižničari i knjižnični volonteri.

Broj sudionika radionice je ograničen, stoga su obavezne prethodne prijave, isključivo putem online poveznice https://forms.gle/Zjh6L2JrwLbp1MCo6 koja će, osim na plakatima u Knjižnici, biti dostupna i putem web stranice te na Instagramu i Facebook stranici Knjižnice.

Prijave se primaju najkasnije do četvrtka, 19.4.2023., ili do popunjenja raspoloživog broja mjesta.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice