Noć knjige – Putopisno predavanje “Nepodnošljiva lakoća putovanja”

12. travnja 2017.

U petak 21. 4. 2017. u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se predavanje pod naslovom „Nepodnošljiva lakoća putovanja“ koje će zajedno održati Dvina Meler i Boris Veličan.

Dvina Meler autorica je dviju putopisnih knjiga, stotina reportaža, nosi crni pojas u karateu te ponosna vlasnica dozvole za upravljanje zrakoplovom, a Boris Veličan akademski je producent, autor triju putopisnih knjiga, mnogobrojnih reportaža, filmova i dokumentaraca.

Na predavanju saznajte kako izgleda voodoo ceremonijal iz prve ruke kad isti ne prežive svi sudionici, kakva je to biljka iboga što navodno liječi od ovisnosti i traumi iz života i prigodom koje čovjek često doživi izvantjelesno iskustvo, što je Cargo kult i kako je spavati visoko u krošnjama u nastambama Korowai plemena, ispričat će vam Dvina Meler, putnica koja je dosad posjetila 170 zemalja. Boris Veličan, putnik koji se potukao barem 170 puta diljem svijeta, donosi vam priče s 2609 km dugog pješačenja od Rusije do Francuske, zatim s dva putovanja cestom do Kine i nazad, pješačenja od Zagreba do Sahare te jednogodišnjeg ribarenja na ledenom Beringovom moru.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice