Nikolina Manojlović Vračar gostovala u Novom Virju i Molvama

7. svibnja 2018.

U ponedjeljak 7.5.2018. u okviru programa „Bibliobus vam dovodi u goste…“ u općinama Novo Virje i Molve gostovala je Nikolina Manojlović Vračar, slikarica, književnica, multimedijalna umjetnica i poznato televizijsko lice. Susreti su organizirani za učenike nižih razreda osnovne škole, a u Novom Virju školarcima su se pridružili i predškolci i odgajateljice iz Dječjeg vrtića „Bregunica“.
Nikolina Manojlović Vračar djeci je najpoznatija kao voditeljica i scenaristica emisije Ninin kutak koja se prikazivala punih 12 godina u okviru programa za djecu i mlade HRT-a. Također, Nikolina Manojlović Vračar autorica je i ilustratorica slikovnica Starac dugačka brka i Kako misli jure jednog malog Jure, koju je na osebujan način i predstavila na susretima u Novom Virju i Molvama. Susretima je prisustvovalo više od 140 djece u pratnji učiteljica, učitelja i odgajateljica, a kroz autoričinu interpretaciju upoznali su dječaka Juru i njegove obiteljske dogodovštine i pustolovine.
Program „Bibliobus vam dovodi u goste…“ dio je redovite djelatnosti koprivničke bibliobusne službe, putem kojeg se svake godine organiziraju književni susreti i kazališne predstave za djecu u školama i mjestima u kojima Bibliobus ima svoja stajališta.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice