Nikolina Manojlović Vračar gostovala je u Kloštru Podravskom i Podravskim Sesvetama

30. listopada 2018.

U trećem tjednu Mjeseca hrvatske knjige i u okviru programa „Bibliobus vam dovodi u goste…“ u Kloštru Podravskom  i Podravskim Sesvetama, gostovala je Nikolina Manojlović Vračar, slikarica, književnica, multimedijalna umjetnica i poznato televizijsko lice. Susreti su organizirani za učenike nižih razreda osnovne škole, a prisustvovalo im je 180 učenika. 

Nikolina Manojlović Vračar djeci je najpoznatija kao voditeljica i scenaristica emisije Ninin kutak u okviru programa za djecu i mlade HRT-a. Također, Nikolina Manojlović Vračar autorica je i ilustratorica slikovnica Starac dugačka brka i Kako misli jure jednog malog Jure, koju je na osebujan način i predstavila na susretima u Kloštru Podravskom i Podravskim Sesvetama. Osim djece, susretima su prisustvovale učiteljice i učitelji, a kroz autoričinu interpretaciju upoznali su dječaka Juru i njegove obiteljske dogodovštine i pustolovine.

Program „Bibliobus vam dovodi u goste…“ dio je redovite djelatnosti koprivničke Bibliobusne službe, putem kojeg se svake godine organiziraju književni susreti i kazališne predstave za djecu u školama i mjestima u kojima Bibliobus ima svoja stajališta

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice