Nastavljaju se aktivnosti u programu Uskoči u vlak za bolji svijet u okviru projekta (O)DRŽI KORAK

18. listopada 2019.

U Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica nastavljaju se aktivnosti u programu Uskoči u vlak za bolji svijet koji se održava u okviru projekta (O)DRŽI KORAK: Obrazovanjem romske djece i mladih do održivog razvoja zajednice. 

U četvrtak, 17.10.2019. slikarsku radionicu vodit će Andreja Živko, a prisustvovat će joj pedesetak učenika prvih, trećih i četvrtih razreda iz Drnja i Hlebina. U petak, 18.10.2019. radionicu robotike vodit će Danijela Petrić i Ida Gašpar, a prisustvovat će joj pedesetak učenika četvrtog razreda iz Torčeca, Peteranca, Sigeca i Hlebina. Posjeti se nastavljaju i u narednom tjednu, pa će se tako u ponedjeljak, 21.10.2019. Ines Turk održati radionica plesa  za pedesetak učenika drugih i trećih razreda iz Torčeca, Drnja, Sigeca i Peteranca. Posljednju radio0nicu Kristina Bunić Lovrek održat će glazbenu radionicu u utorak, 22.10.2019. za pedeseta učenika drugih razreda iz Hlebina, Sigeca, Drnja i Peteranca. 

Sve radionice počinju u 12.15 sati i traju do 14.30 sati. Paralelno s radionicama odvijat će se za sve učenike edukativno-zabavne šetnje po knjižnici, koje će voditi knjižničari.  

Provedbom programa Uskoči u vlak za bolji svijet koprivnička Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ partner je Udruzi Roma „Korak po korak“ iz Koprivnice, kao nositelju projekta (O)DRŽI KORAK: Obrazovanjem romske djece i mladih do održivog razvoja zajednice. 

Koordinatorica programa Uskoči u vlak za bolji svijet:

Dijana Sabolović-Krajina, 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice