Najbolji selfie u knjižnici – NATJEČAJ TRAJE DO 25.10.2016.

7. listopada 2016.

Povodom obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica, 11. studenog, Hrvatsko knjižničarsko društvo pokreće natječaj za NAJBOLJI SELFIE U KNJIŽNICI na temu ŠTO MI ZNAČI KNJIŽNICA.

Pozivamo sve zainteresirane korisnike Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica da se uključe u ovu nacionalnu akciju i svojim selfiejima u našoj i vašoj omiljenoj gradskoj knjižnici pokažu što im knjižnica znači, koje njene kutke i zakutke najviše vole, gdje najčešće u knjižnici borave i koje knjižnične prostore najradije posjećuju, čime se sve u knjižnici bave, s kim najradije dolaze u knjižnicu …. Mogućih tema i motiva za fotkanje ima bezbroj, a svi sudionici imaju priliku pokazati svoju vlastitu kreativnost i ideje u snimanju selfieja!

KAKO SE PRIJAVITI?
1. Fotografiju treba objaviti na Facebook stranici HKD-a, odnosno događanju: Dan hrvatskih knjižnica https://www.facebook.com/events/548052448732122/permalink/552816618255705/  
2. Uz fotografiju obavezno dodati: hashtag: #danhrvatskihknjiznica2016 i označiti (tagirati) knjižnicu u kojoj je fotografija slikana.

Kriteriji natječaja:

Natječaj je javan.
1. Poslani selfie (auto-portreti ili fotografija više osoba) ne smije biti prethodno objavljen.
2. U izbor će ući isključivo fotografije koje su snimljene i tagirane(označene) u nekoj knjižnici u RH.
3. Svi koju sudjeluju imaju pravo putem svog Facebook profila poslati samo jedan selfie na natječaj.
4. Za prva tri najbolja (prema ocjeni žirija čiji su članovi knjižničari) osigurane su nagrade.
5. Sudjelovanjem u natječaju autor fotografije pristaje na njezino objavljivanje i javno korištenje.
Natječaj je otvoren od 1. do 25. listopada 2016. godine. Radovi pristigli nakon navedenog roka neće se uzeti u razmatranje.

Javno proglašenje pobjednika bit će na Svečanoj proslavi Dana hrvatskih knjižnica 11. 11. 2016. godine u Zagrebu, a istog će se dana u knjižnicama u kojima su snimljene pobjedničke fotografije autorima uručiti nagrade.

Obavijest o nagradama biti će objavljena na mrežnim stranicama i Facebook stranici Hrvatskog knjižničarskog društva.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice