NAJAVA RADIONICE ZA KNJIŽNIČARE: “KNJIŽNICE I DRUŠTVENI MEDIJI”

1. ožujka 2013.

Knjižnica i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica u suradnji sa Centrom za stalno stručno usavršavanje knjižničara iz Zagreba (www.nsk.hr/cssu) i Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja PORA Koprivnica organizira u petak, 15. ožujka 2013. stručno usavršavanje za knjižničare na temu “Knjižnice i društveni mediji”.
Voditeljica radionice je prof. Dorja Mučnjak, dipl. knjižničarka, a radionica će se održati u informatičkoj učionici Razvojne agencije Podravine i Prigorja PORA Koprivnica, na Florijanskom trgu 4 u Koprivnici, od 10:00 sati do 14:00 sati

Prijave za sudjelovanje u radionici primaju se do 12.3.2013.

Tijekom radionice koja je namijenjena knjižničarima iz svih vrsta knjižnica, osobito narodnih i školskih, kao i informacijsko-dokumentacijskim stručnjacima te svima zainteresiranima, obradit će se neke od sljedećih tema: društvena mreža Facebook kao komunikacijski i kolaboracijski alat u knjižnicama, načini korištenja društvenih mreža u knjižnicama, pregled glavnih etičkih i pravnih načela korištenja društvenih mreža, zaštita privatnosti na društvenim mrežama, postupak otvaranja profila ili stranice na Facebooku i druge.
Po završenom tečaju od polaznika se očekuje da prepoznaju potrebu za novim komunikacijskim kanalima poput društvene mreže Facebook te sami otvore i administriraju profil na toj mreži.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice