Najava događanja u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica u tjednu 23. do 30.9.2019.

23. rujna 2019.

U posljednjem tjednu rujna u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica održat će se sljedeća događanja za djecu i odrasle:

U ponedjeljak, 23. 9. 2019. od 16.30 do 18.00 sati u Dječjem odjelu održat će se „Pričaonica za djecu predškolske dobi od 3 godine nadalje“. Naglasak i u ovoj pričaonici bit će na poticanju čitanja i čitanju priča na različite načine. Voditeljica Pričaonice, odgajateljica Marta Kečanović čitat će priču „Hoki“. 

Utorak, 24. 9. 2019. bit će obilježen raspravama o čitanju u čitateljskim klubovima. Čitateljski klub za odrasle „Između redaka“ sastat će se u 17.00 sati u Sobi za sastanke, a razgovarat će se o knjizi Svetlane Aleksievič „Černobilska molitva“. Voditeljica je Maja Krulić-Gačan.

Sastanak Čitateljskog kluba za djecu „Čituljko“ započet će u 18.00 sati u Dječjem odjelu prvi puta nakon ljetne stanke. Preko ljeta polaznici kluba čitali su „najdeblje“ knjige, a na „Čituljku“ pričat će dojmove o pročitanom. Voditeljica je Petra Dravinski.

Istog dana, u utorak 24.9.2019. u 17.00 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se Filozofski café za odrasle u suradnji s Mudrim drvetom – obrtom za poučavanje, savjetovanje i usluge. Prijave za sudjelovanje primaju se do 23.9.2019. u Odjelu za odrasle, a raspravljat će se na temu „Je li opravdan utjecaj državnih institucija na odluke pojedinaca?“.

U srijedu 25. 9. 2019. godine u 18 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica bit će održana još jedna u nizu tribina Libarenje, a ovoga je puta gošća Marina Šur-Puhlovski koja će predstaviti najnoviju knjigu „Treći život druge violine“. Tribinu organiziraju Umjetnička organizacija Artikulacije i Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica, a program je sufinanciran sredstvima Fonda za kulturu Društva hrvatskih književnika. O knjizi, vezama s Koprivnicom i još koječemu s autoricom će razgovarati Darko Pernjak.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice