NAGRADNA IGRA Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ i Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica!

19. prosinca 2019.

NAGRADNA IGRA Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ i Pučkog otvorenog učilišta Koprivnica!
Ljubitelji Ratova zvijezda, odigrajte našu nagradnu igru i osvojite besplatnu ulaznicu za projekciju filma Ratovi zvijezda – Uspon Skywalkera.  
Nagradno pitanje glasi: kad je u koprivničkom Kinu Velebit prvi put prikazan prvi film iz svemirske sage Ratovi zvijezda? Traži se točan datum, ne samo godina! Za pojašnjenje, radi se o filmu koji je kasnije nazvan „Nova nada“, a tada se zvao još samo Star Wars, ili u prijevodu Ratovi zvijezda.
Ako niste dovoljno stari da se  i sami sjećate tog događaja (!), odgovor možete potražiti npr. u digitalnoj bazi Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica na poveznici http://www.knjiznica-koprivnica.hr/knjiznica/defaultcont.asp?id=11&n=5 , u digitaliziranom koprivničkom lokalnom tisku.
Po jednu besplatnu ulaznicu osvojit će prva tri brza i spretna sretnika koji s točnim odgovorom dođu  u knjižnicu na Odjel za odrasle  i knjižničarima ispričaju kako su doznali/pronašli traženi podatak. Nagradna igra počinje 19. 12. 2019. i traje dok ne pronađemo tri sretna dobitnika!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice