Nagradna igra i prodaja otpisanih knjiga povodom Dana grada

2. studenoga 2018.

Povodom Dana grada Koprivnice, u subotu 3.11.2018. godine, Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ pridružuje se slavlju s udrugama koje djeluju na području grada. Na glavnom koprivničkom trgu Knjižnica će građanima ponuditi prodaju svojih otpisanih knjiga te će u suradnji s Goethe-Institutom Hrvatska organizirati nagradnu igru od 9 do 12 sati. 

Pozivamo sve građane da nas posjete na štandovima ispred knjižnice i iskoriste priliku da po povoljnim cijenama kupe otpisane knjige za kućnu biblioteku, ali i da uz pomoć svojih pametnih telefona zaigraju nagradnu igru preko servisa Kahoot i osvoje vrijedne nagrade Goethe-instituta Hrvatska. 

Koprivnička knjižnica već duži niz godina ima dobre kontakte s Goethe-Institutom Hrvatska, kojom njeguje međunarodnu kulturnu suradnju i potiče učenje njemačkog jezika i upoznavanje njemačke kulture. Tako je u svim odjelima Knjižnice posebno označena i oformljena Zbirka Goethe. Sastoji se od građe koju joj je donirao Goethe-Instituta Kroatien, a ističe se kvalitetnim naslovima multimedijalnog karaktera. Koristi se kako u Njemačkoj radionici za djecu, tako i za učenje njemačkog jezika i upoznavanje njemačke književnosti i kulture uopće.  

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice