Nada Zlatar Lukavski predstavlja portal „Sirovi recepti“ i udrugu „Zdravlje iz prirode“

31. ožujka 2017.

U srijedu, 5.4.2017. u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica Nada Zlatar Lukavski predstavit će portal „Sirovi recepti“ i udrugu „Zdravlje iz prirode“ u sklopu projekta Zdravi grad Koprivnica.

Nada Zlatar Lukavski voditeljica je udruge „Zdravlje iz prirode“ i autorica svih recepata i sirove hrane na portalu „Sirovi recepti“ dostupnom na www.sirovirecepti.com. Održava  radionice sirove hrane i svježih voćnih sokova, istražuje na koji način sirova hrana djeluje na ljudsko zdravlje, kreira sirovu hranu te piše kolumne na koprivničkom portalu Drava.info.hr. u rubrici „Samo sirovo za zdravlje“. Nema štednjak već četiri godine, ne kuha nego kreira sirovu hranu i time održava svoje zdravlje. Cilj joj je stečeno znanje i iskustvo prenijeti i drugima kojima je to potrebno.

Publici će prezentirati  recepte sirove hrane koji su zastupljeni na portalu te će se osvrnuti na to kako sirova hrana i svježi sokovi djeluju na naše zdravlje. Za posjetitelje će pripremiti i mali sirovi domjenak!

Svi zainteresirani dobrodošli su!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice