Nada Rocco predstavila knjigu Moje sirove strasti

6. svibnja 2016.

U srijedu, 4.5.2016., u Stručno-znanstvenom odjelu knjižnice predavanje je održala Nada Rocco, poznata kazališna i televizijska glumica. Nada Rocco je prisutnima ispričala kako se uz preokret u prehrani dogodio i preokret u njenom zdravlju. Nakon samo mjesec dana na sirovoj hrani krvna slika joj se poboljšala u tolikoj mjeri da se i doktorica iznenadila. Takva prehrana pomogla je u njenoj osteoporozi, ali i artritisu. Za sebe kaže da se osjeća bolje nego ikad u svom životu – bolje spava i probava joj je fantastična.

Hrana koju danas jedemo prepuna je aditiva, pesticida i hormona dok živa hrana najbolje hrani naše stanice.  Za preokret u njenom životu bile su presudne knjige od Victorie Boutenko, Normana Walkera i Alejandra Jungera koje su joj otvorile put prema sirovoj prehrani.
 
Svojim najjačim oružjem za pobjedu nad osteoporozom smatra sirovi kelj, za koji kaže da sadrži najveću količinu najkvalitetnijeg kalcija koji se lako ugrađuje u naše kosti, za razliku od kalcija u tabletama, koji umjesto da ojača kosti, navodno dovodi do stvaranja bubrežnih kamenaca.

Fotografije možete pogledati na sljedećoj poveznici.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice