Nacionalni kviz za poticanje čitanja “Pročitaj tri dnevnika i pobijedi!”

26. listopada 0322.

Pročitaj tri dnevnika i pobijedi!

Dječji odjel Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica poziva svu zainteresiranu djecu i mlade da i ove godine sudjeluju u “Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja” u organizaciji Knjižnica grada Zagreba, Hrvatskog centra za dječju knjigu i Odjela za djecu i mladež Gradske knjižnice.

U okviru Mjeseca hrvatske knjige (15. listopada – 15. studenoga) mladi čitatelji imaju zadatak pročitati tri dnevnika: Pobuna Pauline P. Sanje Polak, Kako smo od bankrota spasili mamu i tatu Damira Mađerića i Gregov dnevnik: Rodrick rastura Jeffa Kinneya.
Kviz se provodi on-line na web stranici http://www.knjiznica.hr/kviz/ gdje natjecatelji, nakon što pročitaju navedene knjige, moraju odgovoriti na postavljena pitanja i uz osobne podatke obavezno navesti ime narodne ili školske knjižnice te sve poslati najkasnije do 25. listopada 2013. godine. Knjige se mogu posuditi u Dječjem odjelu knjižnice, a za sva pitanja i pomoć na raspolaganju su knjižničari na Odjelu.
Iz svake školske i narodne knjižnice izvlači se po jedan pobjednik sa svim točnim odgovorima te sudjeluje na svečanoj podjeli nagrada u okviru sajma knjiga Interliber 15.11.2013. godine u Zagrebu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice