Nacionalni kviz za poticanje čitanja “Čitanje ne dolazi u pitanje”

29. rujna 2017.

U Mjesecu hrvatske knjige, Hrvatski centar za dječju knjigu i Odjel za djecu i mladež Gradske knjižnice s Mediotekom Knjižnica grada Zagreba, organiziraju Nacionalni kviz za poticanje čitanja. Rješavati ga mogu djeca članovi narodnih i školskih knjižnica diljem Hrvatske i djeca iz dijaspore u periodu od 1. do 28. listopada 2017.

Za ovogodišnji kviz  ponuđene su knjige Maje Brajko Livaković: Milijunaši; Tihomira Horvata: Mali ratnik i Sanje Pilić: Pošalji mi poruku, a preporuča se i pregled on line enciklopedije Leksikografskog zavoda Miroslav Krleže.

Kviz se može rješavati s bilo kojeg računala, no obavezno treba navesti naziv narodne ili školske knjižnice kako bi sudionik imao pravo sudjelovati u izvlačenju. Upitnici u kojima nije navedeno ime  knjižnice neće biti uključeni u proces izvlačenja pobjednika. Upitnici se šalju najkasnije do 28.10.2017. Svi točno riješeni kvizovi  bit će uključeni u izvlačenje početkom studenog 2017. kad se iz svake knjižnice (školske ili narodne) izvlači jedan pobjednik.

Link na kviz: http://www.knjiznica.hr/kviz/ 

Sretno!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice