Nacionalni kviz za poticanje čitanja

4. listopada 2011.

„Vesele zamke“

Dječji odjel Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» poziva svu zainteresiranu djecu da sudjeluju u Nacionalnom kvizu za poticanje čitanja.

Kviz „Vesele zamke“ provodi se u čast 100. obljetnice rođenja Grigora Viteza, a popuniti ga možete na adresi http://www.knjiznica.hr/kviz. Za popunjavanje upitnika potrebno je pročitati najpoznatije slikovnice, zagonetke, pjesme i igrokaze Grigora Viteza.

Kviz se može poslati s bilo kojeg računala, no obavezno je navesti ime narodne ili školske knjižnice. Upitnici u kojima nije navedeno ime knjižnice neće biti uključeni u proces izvlačenja pobjednika. Upitnici se šalju najkasnije do 25.10.2011., a za svu pomoć možete se obratiti svom knjižničaru.
Kviz se provodi u Mjesecu hrvatske knjige (15. listopada – 15. studenoga) u knjižnicama za djecu i mladež diljem Hrvatske. Organizatori kviza su Knjižnice grada Zagreba i Hrvatski centar za dječju knjigu. Iz svake knjižnice bira se po jedan pobjednik koji sudjeluje na završnoj svečanosti u okviru sajma knjiga Interliber.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice