Mladi za mlade

5. svibnja 2015.

Povodom Dana Europe, 9. svibnja, u suradnji Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica s koprivničkim osnovnim i srednjim školama te s Koprivničko-križevačkom županijom, već tradicionalno održat će se i ove godine u Knjižnici dva programa pod zajedničkim nazivom Mladi za mlade – i to 8. svibnja 2015. za srednje, a 13. svibnja 2015. za osnovne škole.

Cilj oba programa je prezentirati široj javnosti  aktualne međunarodne i druge projekte u kojima škole sudjeluju, te predstaviti umjetničko stvaralaštvo naših mladih. 

Prezentacije o svom sudjelovanju u europskim i drugim projektima održat će sami učenici koji su u njima sudjelovali, a publici će se svojim stvaralaštvom predstaviti i mladi pjesnici, pisci, glazbenici i likovni stvaratelji.

Prvi od dva programa “Mladi za mlade” namijenjen  je srednjoškolcima; održat će se u petak, 8. svibnja 2015. s početkom u 13:00 sati u Stručno-znanstvenom odjelu (na 2. katu Knjižnice), a  sudjelovat će sve tri koprivničke srednje škole – Gimnazija “Fran Galović”, Srednja škola i Obrtnička škola.

Drugi program, bit će namijenjen osnovnim školama, a održat će se u srijedu,  13. svibnja 2015., s početkom u 11:30 sati u Čitaonici tiska (na 1. katu Knjižnice). Sudjelovat će sve četiri koprivničke osnovne škole – OŠ “Antun Nemčić Gostovinski”, OŠ “Braća Radić” i OŠ “Đuro Ester” te Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce”.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice