Miro Gavran predstavlja najnoviji roman

24. travnja 2017.

U srijedu, 26. travnja 2017. u 19 sati u Stručno-znanstvenom odjelu koprivničke knjižnice, Miro Gavran, jedan od najpoznatijih i svakako najprevođeniji suvremeni hrvatski književnik, predstavit će najnoviji roman „Nekoliko ptica i jedno nebo“ objavljen u izdanju Mozaik knjige iz Zagreba.
Gavranova su djela prevedena na 38 jezika. Njegove su knjige imale preko 200 izdanja u zemlji i inozemstvu. Po njegovim dramama i komedijama nastalo je više od 300 kazališnih premijera diljem svijeta, a vidjelo ih je više od tri milijuna ljudi. Jedini je živući dramatičar u Europi koji ima kazališni festival njemu posvećen, izvan zemlje rođenja, na kojem se igraju isključivo predstave nastale prema njegovim tekstovima, a koji od 2003. djeluje u Slovačkoj u Trnavi,  od 2013. u Poljskoj u Krakovu, a od 2016. u Češkoj u Pragu, pod nazivom Gavranfest.
Zavodljiva vještina njegova asketskog pripovijedanja ne poznaje suvišne rečenice i ne srami se snažnih emocija što se vidi i u najnovijem romanu. Roman „Nekoliko ptica i jedno nebo“ priča je o dubokoj sumnji i istinskoj vjeri, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Svi zainteresirani dobrodošli su, a knjige će se moći kupiti po povoljnijim cijenama.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice