Minuta za čitanje – akcija u Mjesecu hrvatske knjige

16. listopada 2020.
Razlistaj se MHK

U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, 23. listopada u organizaciji Hrvatskog čitateljskog društva odvijat će se maraton čitanja pod nazivom MINUTA ZA ČITANJE. Uključite se u akciju čitanja naglas od 15.10. pa do 22. 10. i pošaljite nam svoje videozapise čitanja u trajanju od jedne minute.

Bilo bi dobro da su to tekstovi vezani uz temu ovogodišnjeg MHK, a mi vas pozivamo da, ako ne možete sami odraditi predloženi zadatak, pročitate svoju minutu u knjižnici gdje će vas dočekati pripremljene predložene knjige i knjižničari koji će pomoći u snimanju jednominutnog videa.
Cilj je ove online akcije poticanje čitanja i pismenosti kroz popularizaciju čitanja iz užitka, kao temeljnog preduvjeta za razvoj spomenutih vještina, ali i kao neizostavnog kulturnog sadržaja u životu svakog pojedinca. Zbog preporučenih epidemioloških mjera, molimo Vas, najavite svoj dolazak u knjižnicu.

U ovoj akciji poziv je upućen svima bez ograničenja, osim MINUTE kako bi što više sudionika došlo do izražaja. U petak 23. listopada na našim mrežnim stranicama, Facebooku, Instagramu, YouTube kanalu objavit ćemo vaše priloge.

#minutazacitanje #mhk #hcd #razlistajse

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice