Maturanti 2020. – informacije i preporuke literature

14. svibnja 2020.

Dragi naši korisnici – MATURANTI!

Ovih dana završava i službeno vaša zadnja školska godina u đačkim klupama. Neki od vas postat će uskoro studenti, neki će se otisnuti u svijet rada, neki će već uskoro zasnovati i vlastite obitelji. Iako se mi knjižničari ovog proljeća nismo imali priliku družiti s vama u našoj knjižnici, znajte da smo s vama u mislima, da nam jako  falite, i da vam držimo „fige“ na skoroj maturi. Zato smo vam pripremili  pregršt informacija i preporuka literature koje možete potražiti na priloženim poveznicama. Za posudbu knjiga javite nam se preko naše aplikacije, preko e-maila ili messengera kako bismo vam ih mogli pripremiti unaprijed.

Mnoge od vas pratili smo u našoj knjižnici takoreći od rođenja – od prvih slikovnica i prvih koraka, riječi i slova, preko pričaonica za djecu i predškolce pa do osnovnoškolskih i srednjoškolskih lektira; bili ste sudionici mnogih naših programa za djecu i mlade, naši najčitatelji, vrijedni suradnici i nezamjenjivi volonteri – pomagači u knjižničnim programima i poslovima … Hvala vam na svemu! 

Budući da ove godine nećemo moći s prozora naše knjižnice pljeskati vašem maturantskom plesu na Zrinskom trgu, i oprostiti se s vama kao što bismo to željeli, zato vam ovim putem svima od srca čestitamo završetak vašeg srednjoškolskog školovanja i želimo puno uspjeha i sreće u daljnjem životu. 

Vrata naše i vaše knjižnice uvijek će vam biti otvorena i veselimo se novim susretima s vama  u budućnosti, jedva čekamo da nam dođete kao vrsni studenti, kao uspješni mladi poduzetnici ili obrtnici, ili kao mladi roditelji sa svojom djecom! Svijet vas čeka – hrabro mu pohrlite u susret. Sretno!! Vaši knjižničari 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice