Ljubitelji Harryja Pottera, pozor!

1. listopada 2021.
Radionica za mlade
Radionica za mlade

Program za mlade u Knjižnici, “Godišnja doba s Harryjem Potterom”, nastavlja se radionicom Jesen u Hogwartsu koja će se održati u subotu, 9. listopada 2021. u prostoru Makerspace na 1. katu Knjižnice.
Program je namijenjen mladima uzrasta od 11 do 19 godina – učenicima viših razreda osnovne škole i srednjoškolcima.

S obzirom da su i dalje na snazi epidemiološke mjere radi zaštite od bolesti COVID-19,  u prostoru knjižnice još uvijek može boraviti samo ograničen broj osoba.

Stoga, kako bi moglo sudjelovati što više zainteresiranih, radionica  Jesen u Hogwartsu održat će se u dvije grupe:

1. grupa (polaznici koji pohađaju 5. i 6. razred) – od 9 do 11 sati;

2. grupa (polaznici koji pohađaju 7. razred i stariji) – od 11 do 13 sati.

Za radionicu su obavezne prethodne prijave koje je potrebno poslati isključivo na e-mail adresu ljiljana.knjiznica@gmail.com. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime polaznika, razred i školu, te broj mobitela za kontakt.
Svaki prijavljeni polaznik primit će e-mailom potvrdu da je njegova prijava zaprimljena te će biti obaviješten je li njegova prijava prihvaćena. Molimo one koji ne dobiju takvu potvrdu da ne dolaze na radionicu jer, na žalost, zbog epidemioloških ograničenja neće moći sudjelovati.

Požurite i pošaljite svoje prijave te nam se pridružite u ovoj neobičnoj jesenskoj radionici, koje će ponovo uključiti niz čarobnih iznenađenja i zabavnih aktivnosti. Ovaj put one će biti povezane s jesenskim plodovima, ali i s fantastičnim bićima iz svijeta Harry Pottera.

Napomena: polaznici koji imaju tu mogućnost, ako žele, mogu na radionicu ponijeti i jesenske plodove iz vlastitog vrta ili polja – bundeve i kestene.

Dobro došli! 🙂

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice