Ljeto za obitelj u koprivničkoj knjižnici

1. srpnja 2021.

U idućem tjednu Dječji odjel Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica pripremio je dvije radionice za djecu predškolske i niže osnovnoškolske dobi i njihove roditelje.

U ponedjeljak, 5. srpnja 2021. s početkom u 18.00 sati povjesničar Hrvoje Petrić vodit će pričaonicu i radionicu pod nazivom „Saznaj kako su Koprivničanci živjeli u slobodnom kraljevskom gradu!“. Osim što će djeca saznati mnoge zanimljivosti iz povijesti našega grada, moći će se i kreativno izraziti. Profesoru Petriću u ovoj pričaonici  asistirat će jedan od naših najmlađih ambasadora čitanja David Potroško. Pričaonica će se održati u dvorištu kina i knjižnice, a u slučaju kiše u Makerspaceu.

U srijedu, 7. srpnja 2021. održat će se kreativna radionica „San o čokoladi“. Umjetnik Darko Markić  pripremio je  iznimnu radionicu u kojoj je spojio dvije važne obljetnice, obljetnicu rođenja  Marca Chagalla (7. 7.1887.) i Svjetski dan čokolade (7. 7.). Kreativna radionica održat će se u dvorištu kina i knjižnice, a u slučaju kiše u Makerspaceu.

Prijave za sudjelovanje u radionicama primaju se do dana održavanja u Dječjem odjelu na e-mail: djecji@knjiznica-koprivnica.hr  ili pozivom na 048/622-363 (kućni 106) ili 095 6585433.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice