LJETO U KNJIŽNICI

5. srpnja 2012.

Događanja u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica od 9. do 13. srpnja 2012.

Pod suncobranima ispred Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica od ponedjeljka, 9. srpnja pa sve do kraja kolovoza, održavat će se svakodnevno čitaonica na otvorenom te prodaja knjiga otpisanih iz fonda knjižnice.

U utorak 10. srpnja od 18.00 do 18.45 u Dječjem odjelu knjižnice održat će se Moja prva kompjutorska radionica namijenjena djeci predškolskog uzrasta. U radionici najmlađi će se upoznati s računalom i kroz igru uz pomoć CD-ROM-ova upoznati slova, brojeve, prirodu, čitati digitalne slikovnice i saznati kako na zdrav i siguran način koristiti računalo.
Kreativna radionica za djecu i odrasle u suradnji s Domom za starije i nemoćne Koprivnica odžat će se u srijedu, 11. srpnja pod suncobranima s početkom u 10.00 sati. Radionicu će voditi bake i Ivana Štefanec, radni terapeut, a izrađivat će se cvijeće od krep papira.
Istog dana s početkom u 13.00 sati u Dječjem odjelu održat će se radionica „Surfanje u knjižnici“ – osnovna poduka djece u pretraživanju interneta na siguran način.
U radno vrijeme knjižnice, tijekom cijelog ljeta, u Dječjem odjelu djeca i mladi mogu sudjelovati u kompjutorskim radionicama, video projekcijama, glazbenim slušaonicama, igranju društvenim igrama, posuditi kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“, kovčežiće „Igraj se i uči“ i sudjelovati u online nagradnom kvizu znanja „Upoznajmo Finsku – zemlju naše sestrinske knjižnice iz grada Sasatamale“ koji je dostupan sve do kraja kolovoza na web stranici knjižnice www.knjiznica-koprivnica.hr.
Ljetno radno vrijeme knjižnice je ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice