LJETO U KNJIŽNICI

24. lipnja 2009.

Ljetno radno vrijeme i događanja od 29.-3.7.2009.

Od ponedjeljka, 29.6. pa sve do 28.8.2009. koprivnička Knjižnica i čitaonica «Fran Galović» radit će po ljetnom radnom vremenu: ponedjeljak i utorak od 12.00 – 19.00 sati, a u srijedu, četvrtak i petak od 8.00 – 15.00 sati. Subote nisu radne.

Tijekom srpnja i kolovoza Knjižnica priređuje brojna događanja za djecu i odrasle. Već od 29. lipnja do 28.8. održavat će se svakodnevno ljetna akcija „Čitajte pod suncobranima“. Posjetitelji će moći čitati na otvorenom i kupiti po simboličnim cijenama otpisane knjige. U radno vrijeme Knjižnice u Dječjem odjelu će se održavati komjutorske igraonice, video projekcije, glazbene slušaonice, igranje društvenim igrama, posudba kovčežića iznenađenja „Igrajmo se s mamom i tatom, bakom i djedom“ i ispunjavanje nagradnog kviza znanja.

Ljetna pričaonica za djecu predškolske i mlađe školske dobi, njihove roditelje, bake i djedove po prvi puta će ići u jutarnjem terminu i to pod suncobranima. Održavat će se svake srijede od 9.30 do 10.30 sati. Prvi susret „Djeca hvataju sunce“održat će se u srijedu, 1. srpnja u 9.30 sati. Voditeljice će biti odgajateljice Marija Sesvečan i Gordana Bonta. Uz pričanje priča polaznici pričaonice moći će i likovnim izrazom predstaviti ljeto.

Radionica iz astronomije za djecu i odrasle u suradnji s Astronomskim društvom Koprivnica održat će se u četvrtak, 2. srpnja u 10.00 sati. Povodom Međunarodne godine astronomije posjetitelji radionice, pod vodstvom Ivana Gašparića i mladih članova Astronomskog društva Koprivnica izrađivat će modele od papira i naučitI što je sunčani i zvjezdani sat, kako se određuju strane svijeta i druge zanimljivosti.

Zdravstvene konzultacije „Zajedno do zdravlja“ je program kojim Knjižnica u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ i Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije građanima pruža konzultacije sa zdravstvenim stručnjacima vezanim za zdravlje. Zdravstvene konzultacije će se održavati svakog petka u 10.00 sati pod suncobranima. U petak 3. srpnja s početkom u 10.00 sati mr.sci.dr. Vesna Mađerić govorit će o bolestima koje se prenose u kontaktu sa životinjama.

Prije početka navedenih programa na G. (Galovićevoj točki) ispred knjižnice pozivamo velike i male, da ponesu svoju omiljenu knjigu ili slikovnicu i čitaju.
Programi koji se održavaju pod suncobranima na terasi ispred Knjižnice u slučaju lošeg vremena održat će se u Dječjem odjelu, odnosno u Čitaonici tiska (na prvom katu).

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice