„Ljetni praznici u Hogwartsu“ – najava radionice za mlade

5. srpnja 2022.

VAŽNA OBAVIJEST: Broj raspoloživih mjesta je popunjen i prijave se više ne primaju. (Objavljeno: 8.7.2022.)

Došlo je vrijeme da se ponovo družimo na radionicama za mlade u ciklusu „Godišnja doba s Harryjem Potterom u knjižnici“!

Prva ljetna radionica pod nazivom „Ljetni praznici u Hogwartsu“ održat će se u utorak, 12.7.2022. od 17 do 18.30 sati u Makerspaceu na 1. katu knjižnice.

Mladi „čarobnjaci“ i svi oni koji će to tek postati, ovaj put će učiti o starom vikinškom pismu – runama. Izraditi će i vlastito čarobno pero za pisanje, a bit će na radionici i puno drugih iznenađenja i zadataka, no prije svega dobre zabave i druženja, uz knjige i čitanje!

Radionica je namijenjena mladima koji su završili peti razred i starijima, a broj polaznika radionice je ograničen te su obavezne prethodne prijave i to isključivo online, putem poveznice  Prijava / Registration form: Radionica Ljetni praznici u Hogwartsu – Workshop Summer holidays in Hogwarts

Prijave se primaju do ponedjeljka, 11.7.2022. ili do popunjenja raspoloživog broja mjesta.

ВАЖЛИВО: Запрошуємо дітей та молодь з України на творчу майстерню в бібліотеці «Літні канікули в Гоґвортсі», особливо якщо вони люблять Гаррі Поттера. Мовою спілкування на воркшопі, за потреби, буде хорватська та українська, а також англійська. Будь ласка, заповніть та надішліть онлайн-заявку  Prijava / Registration form: Radionica Ljetni praznici u Hogwartsu – Workshop Summer holidays in Hogwarts  Ласкаво просимо!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice