Ljetna tržnica knjiga

16. srpnja 2010.

U organizaciji Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica u subotu, 31. srpnja 2010. u vremenu od 9,00 do 13,00 sati održat će se u Gradskom parku prva ovogodišnja Ljetna tržnica knjiga.

Ova već tradicionalna i uspješna manifestacija pružit će građanima priliku da vrlo povoljno kupe ili zamijene knjige, stripove, časopise, CD-e, poštanske marke i slično.

Na štandovima postavljenima u parku na Zrinskom trgu razni izdavači i knjižare ponudit će svoje knjige s prigodnim popustima, a Knjižnica će već tradicionalno ponuditi svoje otpisane knjige po simboličnim cijenama.

Pozivamo građane da posjete ili sudjeluju na tržnici knjiga gdje mogu ponuditi svoje knjige, stripove, sličice, CD-e i sličnu građu. Zainteresirani građani mogu prijaviti svoje sudjelovanje i rezervirati svoj besplatan štand najkasnije do srijede, 28. srpnja na tel. 622-363 ili osobno u Knjižnici.

Posebna gošća prve ovogodišnje Ljetne tržnice knjiga bit će Danijela Stanojević Majerić, novinarka, scenaristica, producentica, humanitarka i spisateljica iz Zagreba, koja će koprivničkoj čitateljskoj publici predstaviti svoju knjigu “Nauči psa trikovima”.

Knjiga “Nauči psa trikovima” prvijenac je mlade i perspektivne autorice Danijele Stanojević Majerić, koji je u Francuskoj prepoznat kao spisateljsko djelo koje nosi novi pogled na suvremeno društvo. Autorica će primiti subvencioniranu stipendiju UNESCO-a i biti pozvana da svoj rad predstavi i u Francuskoj. Međutim, spomenuti projekt ostvariv je samo ukoliko knjiga “Nauči psa trikovima” bude prodana u 500 primjeraka. Kupnjom knjige “Nauči psa trikovima” možete i Vi pomoći. Knjigu s potpisom autorice moći ćete kupiti na štandu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“, kao i razgovarati s autoricom.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice