Likovna radionica “Nacrtaj EU projekt”

25. svibnja 2023.

Dana 01. lipnja 2023. godine u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica s početkom u 17,30 sati održat će se likovna radionica pod nazivom „Nacrtaj EU projekt“ na kojoj će sudjelovati učenici nižih razreda osnovnih škola. Radionicu će voditi Darko Markić, a prijave se primaju u Dječjem odjelu do srijede, 31.5.2023. na tel. 622 – 363/105.
Organizatori ove likovne radionice su Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica, Gradska knjižnica Zadar, Europe Direct Koprivničko-križevačke županije, Europe Direct Zadar, Razvojna agencija PORA KKŽ i Agencija za razvoj zadarske županije ZADRA NOVA.
Predstavnici Europe Direct i Razvojne agencije PORE KKŽ na ovoj će likovnoj radionici učenicima nižih razredima osnovnih škola predstaviti po tri EU projekta s područja naše županije koja su financirana sredstvima iz EU fondova, a oni će nakon toga odabrati koji od ta tri projekta žele naslikati.
Istu takvu aktivnost provoditi će i Gradska knjižnica Zadar u suradnji s Europe Direct Zadar i Agencijom za razvoj zadarske županije ZADRA NOVA.
Glavni cilj ovih radionica biti će izrada likovnih radova na temu EU projekata, koji će krajem lipnja i tijekom srpnja 2023. godine biti izloženi u koprivničkoj i zadarskoj knjižnici, a čime će ujedno i započeti obilježavanje „10 godina od ulaska RH u EU“.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice