LAKŠE DO ZAPOSLENJA UZ KNJIŽNICU I ČITAONICU “FRAN GALOVIĆ”

25. studenoga 2008.

Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” će organizirati projekt besplatne informatičko-informacijske edukacije za stjecanje najosnovnijih znanja i vještina za korištenje računala. Projekt je plod suradnje Knjižnice sa studentima ekonomije koprivničkog Veleučilišta i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područnom službom Križevci.
Edukacija je prvenstveno namijenjena nezaposlenim ženskim osobama starijim od četrdeset godina sa nikakvim ili skromnim znanjem pri radu sa računalom. Zainteresirane polaznice moraju biti prijavljene na Zavodu za zapošljavanje i učlanjene u Knjižnicu i čitaonicu “Fran Galović”. Ovi uvjeti nisu isključivi i mogu se mijenjati ovisno o broju i strukturi zainteresiranih.
Edukacijom bi polaznice naučile osnove rada sa računalom, korištenje elektroničke pošte, upoznale bi rad najpoznatijih web stranica za posredovanje pri zapošljavanju i upoznale bi se sa pisanim i web izvorima za pomoć pri pisanju zamolbi i životopisa. Edukacija ima za cilj pomoći polaznicama da se bolje predstave na tržištu rada i pomoći im da povećaju svoje izglede za pronalaženje zaposlenja. Provoditi će je knjižničari i ona nije dio nikakvog verificiranog, službenog edukativnog programa. Zainteresirane polaznice se mogu prijaviti na tel. 048/622-363 (115) ili osobno na Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice “Fran Galović”, Zrinski trg 6, u Koprivnici. Kontakt osoba je knjižničar Karlo Galinec, a rok za prijave je 10.12.2008.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice