Kulinarsko-putopisno predavanje Ivana Ferenčaka

12. studenoga 2018.

U srijedu, 14. 11. 2018. godine u 18 sati u Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica gostovat će Ivan Ferenčak, prof. psih. koji će svima zainteresiranima govoriti o tome kako je kuhal jemput čak i v Tanzaniji. U zanimljivom putopisno-kulinarskom predavanju predstavit će svoj put do Tanzanije i natrag. 

Ivan Ferenčak, prof. već je nekoliko puta oduševio koprivničku publiku svojim kulinarskim umijećem i znanjima, a rado je dijelio i znanja s područja psihologije u kojem je zaista iskusni stručnjak. Završio je studij psihologije i sociologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

“Posle potepanja po Lepoj Našoj, Ex Yu i malo Evrope jednoga sam se lepoga dana našel i v srcu Afrike v Tanzaniji. Štel bi vam reči kak je zgledal put do tam, kaj smo uspeli prešvercati od podravske klope, kak je zgledala novogodišnja večera koju sam kuhal i s kim i još kojekaj lepoga za mesec dana boravka v toj afričkoj zemlji.

Sve bu to popračeno z slikama z falačeca tadašnje Tanzanije i fotosima ljudi z kojima sam se sretal. Kuhal sam i za naše misionare v Tanzaniji i tak im donesel barem malo našega domaćega ugođaja.

Posle priče o mojem putu v Tanzaniju bumo nastavili spominati se uz koji domaći zalogaj i sve to poterali z čašom ovogodišnjeg portugisca.” 

Ivan Ferenčak

Voljeli bismo da se odazovete ovom pozivu samog predavača jer vjerujemo da ćete uživati.

Svi zainteresirani dobrodošli su!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice