Krešimir Mišak u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica

24. rujna 2013.

U srijedu 2. listopada 2013. godine u 19 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica gostovat će Krešimir Mišak, jedan od omiljenih televizijskih novinara koji je svojom emisijom „Na rubu znanosti“ stekao vjerne gledatelje, obožavatelje, ali i protivnike.
Osim što se bavi novinarstvom, Krešimir Mišak nagrađivani je pisac znanstvene fantastike (SFERA, nagrada za najbolja ostvarenja s područja SF-a za priče „Svijet iduće sekunde“ (1999.) i „Akvarij sa zlatnim ribicama“ (2004.)). Autor je zbirke znanstveno-fantastičnih priča „Zvjezdani riffovi“, knjige o parapsihološkim fenomenima „Telepatija i telekineza“ te knjige intervjua o transformaciji svijesti „Sretan Vam kraj svijeta… kakvog ste poznavali“. U knjizi „Svjetla na nebu“ bavi se kronologijom istraživanja NLO-a kroz povijest i u novije vrijeme. Dok se u knjizi „Putovati kroz vrijeme? Zašto ne!“ bavi fenomenom vremena i putovanja kroz vrijeme, u vrlo popularnim knjigama „Sve piše u novinama (… a ponešto i ne)“ i „Dečki, odjebite u skokovima (i dalje: sve piše u novinama… samo najvažnije ne)“ bavi se putovanjem kroz vijesti te na vrlo pitak način testira različite teorije urote promatrajući svijet oko sebe i analizirajući novinske tekstove. Osim što je poznat kao novinar i pisac, poznat je i kao rock glazbenik.
Ulaz je slobodan pa pozivamo sve zainteresirane građane da dođu i provjere što sve piše u njegovim knjigama, a što možda ne! Knjige će se moći kupovati po prigodnim cijenama.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice