KOPRIVNIČKI STUDENTI I OVOGA LJETA NA ISPOMOĆI U KNJIŽNICI „FRAN GALOVIĆ“

19. srpnja 2012.

I ovoga ljeta pedeset i pet koprivničkih studenata-stipendista Grada Koprivnice pomažu koprivničkim knjižničarima u svakodnevnom radu, po desetak ili više sati svaki. Studiraju diljem Hrvatske – od Zagreba, Osijeka, Rijeke, Pule preko, Varaždina, Virovitice do Ljubljane, a tijekom ljeta mogu se vidjeti na štandovima ispred knjižnice kako sudjeluju u ljetnim programima za djecu i odrasle „Čitajmo pod suncobranima“.
Angažirani su i u Dječjem odjelu, Odjelu za odrasle, Stručno-znanstvenom odjelu i Službi nabave i obrade u štambiljanju i omatanju novih knjiga, pripremi otpisanih knjiga za ponudu građanima pod suncobranima ispred knjižnice, sortiranju novina i časopisa prije uvezivanja, održavanju reda na policama s knjigama, slaganju glazbenih CD-a i filmova na DVD-ima na police, instaliranju i deinstaliranju računalnih igrica, pripremanju kovčežića s multimedijskom građom za djecu, kao i platnenih vrećica s prvom knjigom za svaku novorođenu bebu u koprivničkom rodilištu.
Na ovaj način ne samo da se aktivno uključuju u život naše lokalne zajednice, nego svojom susretima s djecom i odraslima doprinose vedroj i veseloj atmosferi koprivničke svakodnevice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice