Koprivnički knjižničari u Puli

29. rujna 2008.

Sudjelovanje koprivničkih knjižničara na 6. savjetovanju za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj i 36. skupštini Hrvatskoga knjižničarskog društva s izlaganjima:

– Kristian Ujlaki : Osobe treće životne dobi kao korisnici knjižničnih usluga i sudionici u programima Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica

– Kristian Ujlaki: Utjecaj besplatne članarine na korištenje knjižničnih usluga u Knjižnici i čitaonici «Fran Galović» Koprivnica

– Jasminka Vajzović: Od priče u Pričaonici do priče na zvučnoj knjizi

– Dijana Sabolović-Krajina: Digitalizacija novinskih fondova kao vrijednost lokalne zajednice

– Ljiljana Vugrinec: Usluge bibliobusnih službi u Hrvatskoj: stanje i mogućnosti

6. savjetovanje za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj održat će se 1. listopada u Puli kao predskup 36. Skupštini Hrvatskoga knjižničarskog društva. Tema ovogodišnjeg Savjetovanja su Knjižnične usluge za korisnike treće životne dobi.

36. skupština Hrvatskoga knjižničarskog društva održava se od 1.-4. listopada pod nazivom “Usluge i usluge@hr”. Teme stručnog dijela su knjižnice kao mjesta za učenje, obrazovanje i znanstveni rad, kao središta tradicionalnih i elektroničkih usluga namijenjenima svim dobnim skupinama i korisnicima s posebnim potrebama te kao središta kulturnih događanja, koja prate razvoj društva znanja.
Na Skupštini će se predstaviti obuhvatni pregled usluga u svim vrstama knjižnica, načini pružanja usluga, djelotvornost i poštivanje standarda usluga, načini organizacije i zajednički rad knjižnica.
U radu Skupštine sudjelovat će i inozemni stručnjaci i predstavnici knjižničarskih društava iz susjednih zemalja.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice