KOPRIVNIČKI KLINCI DESETU SU GODINU ZAREDOM UBRALI PRIČE

12. lipnja 2018.

 U subotu, 9.6. u 11.00 sati održao se desetu godinu zaredom program „Uberi priču“. Program „Uberi priču“ ove godine osim Sanje Lovrenčić, autorice projekta, doveo je u goste i Silviju Šesto te Ivana Tudeka, a u zabavljanju klinaca pomagala im je i Nikolina Manojlović Vračar. 

  Stabla ispred Knjižnice bila su okićena knjigama, a odvijao se i niz događanja na terasi ispred Knjižnice u kojima su se smijenjivali kratki nastupi pisaca, autora pojedinih slikovnica. Svako dijete koje je toga dana došlo, moglo je ubrati svoju slikovnicu, a ukupno je bilo više od 100 roditelja i djece.

 „Uberi priču“ odvija se u suradnji s izdavačkom kućom Mala zvona i Šarenim dućanom Koprivnica. Projekt književnice Sanje Lovrenčić provodi se s ciljem poticanja čitanja te upoznavanja najmlađih s domaćim autorima te kvalitetnim slikovnicama, a pored Koprivnice berba se provodi u Zagrebu, Bjelovaru, Krapiniskim Toplicama i Rijeci. Ove godine Knjižnica se ovim programom uključila i u nacionalni projekt „Živjeti zdravo“ budući da se program odvijao na otvorenom, a u njemu su bili angažirani i volonteri, kojima ovim putem zahvaljujemo na pomoći u realizaciji programa. 

Kako nam je bilo pogledajte u fotogaleriji: https://www.flickr.com/photos/knjiznicafrangalovickoprivnica

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice