Koprivnička knjižničarka Ana Škvarić promovirana u više zvanje

6. svibnja 2021.
Ana Škvarić
Rješenjem Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, koprivnička knjižničarka Ana Škvarić promovirana je u zvanje više knjižničarke.
Rezultat je to angažiranog i predanog rada u struci dugog gotovo 15 godina, koji je započeo još u Narodnoj knjižnici Virje gdje je naša Ana bila prva ravnateljica knjižnice, nastavio se u pokretnoj knjižnici gdje je radila kao voditeljica Bibliobusne službe, i traje sve do danas, kad je zadužena za poslove koordinacije nabave knjižnične građe u cijeloj našoj knjižnici. Iako je u knjižničarstvo „skrenula“ gotovo slučajno, kako to često u životu biva, u svoj posao knjižničarke zaljubila se takoreći na prvi pogled, i uvijek ga obavljala maksimalno predano, stručno i profesionalno, s velikim entuzijazmom, puno kreativnosti i iznad svega s puno ljubavi i za posao i za ljude s kojima surađuje, a osobito za korisnike svojih knjižnica. Iza nje su uspješno provedeni lokalni i međunarodni projekti, inovacije i unaprijeđenja u radu knjižnica i bibliobusa, kreirane i uvedene nove usluge, stručna izlaganja i objavljeni radovi, sudjelovanja u brojnim aktualnim knjižničnim programima, kao i nagrade i stručna priznanja.
Ana Škvarić diplomirala je povijest umjetnosti, komparativnu književnost i bibliotekarstvo na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a u Knjižnici i čitaonici “Fran Galović” Koprivnica zaposlena je od 2014. godine.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice