Koprivnička knjižnica najavljuje sadržajno ljeto

22. srpnja 2014.

Djelatnici Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica pripremili su i ovog ljeta mnoštvo raznolikih programa za sve uzraste u suradnji s brojnim udrugama i ustanovama s kojima surađuju već dugi niz godina. 

Tako će se u izvođenje programa uključiti Opća bolnica „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica s ciklusom zdravstvenih informacija pod suncobranima, Dom za starije i nemoćne Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice izložbom povodom 20. obljetnice Podravskih motiva, udruge „Kopriva“, „Terra Podraviana“ te  „Cvrčak i mrav“, Helen Doron English Learning Studio Koprivnica, suradnici knjižnice Kristina Koluder, Marta Jagušić, Vedrana Beg te knjižničari. Pored spomenutih zdravstvenih informacija građane očekuju kreativne radionice za djecu i odrasle, eko radionica, kulinarska radionica, tržnice knjiga, čitaonice na otvorenom i prodaja knjiga, radionice stranih jezika za djecu, pričaonice za predškolce, on-line kviz znanja za djecu te računalne radionice namijenjene i djeci i mladima s posebnim naglaskom na nove tehnologije.U tjednu od 30.6. do 4.7.2014. očekuju Vas sljedeći programi:
• U ponedjeljak, 30.6.2014. od 16.30 do 18.00 u Dječjem odjelu održat će se pričaonica za djecu predškolske dobi od 4 godine nadalje u kojoj će se čitati priča o nestašnom dabriću Hokiju.

• U srijedu, 2.7.2014. u 10.00 sati održat će se Kreativna radionica “Kako nastaje priča?” u suradnji s Udrugom Terra Podraviana , a voditeljice će biti Božica Jelušić i Ivana Kranželić. Namijenjena je djeci od 7 do 12 godina koja će u kreativnoj atmosferi  osmisliti i oslikati priču ili strip. Radionica će se održati na Terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.

• „Bonton na mreži“ – informatička i informacijska poduka djece s naglaskom na pravila ponašanja u digitalnom okruženju, održat će se u četvrtak, 3.7.2014. u 13.00 sati pod vodstvom knjižničarki u Dječjem odjelu.

• Ciklus „Zdravstveni susreti pod suncobranima“ započet će u petak, 4.7.2014. u 10.00 sati predavanjem o osteoporozi Sanje Švarc Janjanin, dr.med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, a u suradnji s Općom bolnicom „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica. Zdravstveni susreti održavat će se na Terasi ispred knjižnice, a u slučaju lošeg vremena u Čitaonici tiska.
• U petak, 4.7.2014. u 10.00 sati održat će se radionica „Kreativnost u digitalnom svijetu“ u Dječjem odjelu, a voditeljica je knjižničarka Ida Gašpar. Polaznici će u sklopu radionice doznati što su i čemu služe e-čitači te će biti upoznati sa zanimljivim i korisnim web aplikacijama koje im mogu poslužiti za izradu školskih zadaća i projekata.
• U ponedjeljak, 7.7.2014. počinje i svakodenvna prodaja otpisanih knjiga na terasi ispred Knjižnice.  
Spomenimo još ljetno radno vrijeme knjižnice od 23.6. do 29.8. ponedjeljkom i utorkom od 12.00 do 19.00 sati, srijedom, četvrtkom i petkom od 8.00 do 15.00 sati. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice