KOPRIVNIČKA AGORA 21

26. lipnja 2012.

Tribina „Nova knjižnica u viziji razvoja grada Koprivnice“

U srijedu, 27.6.2012. u 10.00 sati u Knjižnici i čitaonici „Fran Galović“ Koprivnica (Čitaonica tiska, 1. kat) održat će se tribina „Nova knjižnica u viziji razvoja grada Koprivnice“.

Sudjelovat će Kristina Cvitić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, Maja Ištvan Krapinec, pročelnica Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Grada Koprivnice i Milan Pezelj, pročelnik Konzervatorskog odjela u Bjelovaru za područje Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije.

Krajnji cilj je sumirati rasprave na dvije do sada održane tribine o projektu nove knjižnice u Koprivnici. Na njima je predstavljeno idejno rješenje Antonia Grgića te knjižničarski aspekti zasnovani na zakonskim aktima i realnim potrebama. Za jesen se planira novi ciklus tribina na ovu temu pod nazivom “Knjižnice u svijetu”.

Tribina će se održati u okviru inicijative KOPRIVNIČKA AGORA 21 : Kultura i obrazovanje u Koprivnici u kontekstu EU pod pokroviteljstvom Grada Koprivnica. Cilj je potaknuti javnu raspravu o potencijalima koprivničke kulture, institucija u kulturi i stručnjaka u razvoju Grada u promijenjenom društvenom okruženju 21. stoljeća; jačati i razvijati partnerstvo ustanova u kulturi i svih zainteresiranih pojedinaca i institucija, lokalne uprave i samouprave; pravodobno i kvalitetno pripremati se za apliciranje na natječaje za EU fondove.

I ovom prilikom pozivaju se svi zainteresirani građani, stručnjaci, predstavnici udruga, turističkih zajednica, javne uprave i samouprave, službi, ureda i agencija za fondove EU, medija i drugi da se aktivno uključe u raspravu.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice