Koprivnica čita – UPALI LAMPICU I ČITAJ!

21. listopada 2015.

U sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige 2015., u petak, 23. listopada 2015. održat će se u Koprivnici po sedmi put manifestacija Koprivnica čita, ove godine pod sloganom Upali lampicu i čitaj!  Radi se o već tradicionalnoj  akciji javnog čitanja naglas, koja se provodi u suradnji Knjižnice i čitaonice “Fran Galović” Koprivnica s brojnim gradskim ustanovama i udrugama, s osnovnim ciljem popularizacije knjige i čitanja. 

Ovogodišnja manifestacija  Koprivnica čita provodit će se  istovremeno na čak jedanaest lokacija u gradu – osim u  Knjižnici, čitanje će se odvijati u sedam dječjih vrtića, u Domu za starije i nemoćne,  u Domu za djecu “Svitanje” te na Odjelu pedijatrije u koprivničkoj Općoj bolnici, gdje akcija započinje već dan ranije, u četvrtak, 22. listopada.

Sudionici u čitanju, uz knjižničare gradske Knjižnice, ponovo će biti učenici iz svih koprivničkih osnovnih i srednjih škola sa svojim nastavnicima i školskim knjižničarima, djeca i njihove odgajateljice iz gradskih dječjih vrtića, studenti Sveučilišta Sjever zajedno sa svojim profesorima i mentorima, štićenici Doma za starije i nemoćne Koprivnica, članovi Literarne sekcije Podravka te po prvi put i članovi Udruge slijepih i slabovidnih Koprivničko-križevačke županije. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice