Knjižničarska nekonferencija kcConnect / 22. – 24. rujna 2022.

15. rujna 2022.

Od 22. do 24. rujna u Koprivnici će se održati knjižničarska nekonferencija kcConnect. Organizator nekonferencije je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica, program će se održati u ENTER-u Koprivnica, a govornici, koji svi redom iskaču iz okvira, inspirirat će sudionike da u svoj posao i poslovanje svojih ustanova unesu nešto drugačije, novo i neuobičajeno.

Po motom „Odvažite se iskočiti izvan okvira!“,  kcConnect će okupiti govornike iz lokalne zajednice te brojna zvučna imena iz Hrvatske i inozemstva. Cjeloviti popis govornika dostupan je OVDJE. Riječ je o stručnjacima različitih profila i iz različitih profesija koji će gostovati na nekonferenciji s ciljem da podijele i sa sudionicima razmijene znanja i ideje. Organizatori najavljuju zanimljiva predavanja, ali i prilike za rasprave tijekom panela te brojne radionice u koprivničkom kampusu (AK galerija, ENTER Koprivnica i Sveučilište Sjever).

Tema nekonferencije je User Experience (UX)/Korisničko iskustvo. Pod ovim zajedničkim nazivnikom bit će obrađene brojne podteme poput vizualnog identiteta, komunikacije s korisnicima, design thinkinga/redefiniranja problema i kreiranja inovativnih rješenja koja se potom testiraju, digitalnog marketinga, umjetne inteligencije, storytellinga i dr.

Sve informacije o programu dostupne su na službenim stranicama nekonferencije www.kcconnect.eu i na društvenim mrežama Instagram  i Facebook.

Partneri kcConnecta su Ministarstvo kulture i medija RH, Grad Koprivnica, Koprivničko-križevačka županija, ENTER Koprivnica, Sveučilište Sjever, Goethe Institut Kroatien, Zagrebačko knjižničarsko društvo, Društvo knjižničara Bilogore Podravine i Kalničkog prigorja, Mudro drvo i Udruga Srčika.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice