Knjižničarke čitale priče u „Maloj knjižnici“

13. listopada 2014.

U petak 10.10.2014. u Pedijatrijskoj ordinaciji dr. Zorice Valentić i dr. Ranka Vondračeka koprivničke knjižničarke su malim pacijentima predstavile i pročitale nekoliko novih slikovnica koje će se od sada moći čitati u čekaonici ordinacije. 

Radi se o projektu „Male knjižnice“ u pedijatrijskim ordinacijama koji je Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica pokrenula 2013. godine u suradnji s već spomenutom ordinacijom i Odjelom pedijatrije Opće bolnice “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica. Ovom prilikom zbirka je upotpunjena novim slikovnicama,  a mališane su posebno razveselile priče uz koje mogu čuti neodoljive zvukove koji oponašaju pojedine radnje i glasove životinja. U ordinaciji su dostupni i informativno-edukativni letci s preporučenom literaturom za roditelje o bolestima i njezi djeteta koja se može posuditi u Knjižnici.

“Mala knjižnica” sadrži izbor kvalitetnih slikovnica namijenjenih djeci od najranije do predškolske dobi.  Tijekom listopada otvorit će se i nova „Mala knjižnica“ u Pedijatrijskoj specijalističkoj ambulanti Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“. 

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice