Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ ponovno je nominirana za Nagradu WSIS – glasujte i Vi!

15. veljače 2018.

Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ Koprivnica ponovno je nominirana za  Nagradu WSIS – World Summit on the Information Society 2018 Award za svoj program potpore Romima. Rok za glasovanje je 18.2.2018. – još samo 3 dana pa nemojte odgađati!

Svjetski summit o informacijskom društvu organizacija je pod okriljem Ujedinjenih naroda, čiji je cilj uključivo i održivo informacijsko društvo. Natječaj je platforma kako za identificiranje i predstavljanje  uspješnih modela rada koji se lako mogu primijeniti, tako i za isticanje nositelja tih projekata zbog njihovog truda pri ostvarivanju WSIS-ovih ciljeva. Nagrada se dodjeljuje na temelju glasanja, a svrha je pružiti registar aktivnosti koje provode vlade, međunarodne organizacije, privatni sektor, civilno društvo i drugi subjekti.

Glasovanje je pomalo komplicirano, ali i zabavno. Trebate se registrirati (ili logirati, ako ste već registrirani) i glasovati za jedan projekt u 18 kategorija. Kada  dođete do Kategorije 4, spustite se do koprivničkog programa  Support to Roma Population, Public library “Fran Galović” in Koprivnica, CROATIA i glasujte.

Za registraciju (ili logiranje) i glasovanje idite na  https://www.itu.int/net4/wsis/prizes/2018/.

Pokažite što Koprivnica i Hrvatska mogu!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice