Književni susret – Veljko Đorđević

7. srpnja 2020.

U ponedjeljak 13. srpnja 2020. godine u 18 sati u dvorištu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović“ Koprivnica održat će se književni susret s dr. sc. Veljkom Đorđevićem, prof.

Veljko Đorđević, specijalist psihijatar i psihoterapeut, od početka svog stručnog, nastavnog i znanstvenog rada usmjerio se na područje socijalne psihijatrije i popularizaciju psihijatrije, kao i cjelokupne medicine. Više od dvadeset i pet godina vodio je radijske emisije “Čovjek je čovjeku lijek” i “Povjerljivo dr. Veljka Đorđevića”, a osamnaest je godina uređivao i vodio televizijsku emisiju o zaštiti i unaprjeđenju zdravlja “Ekspertiza”. Zaposlen je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu kao profesor na Katedri za psihijatriju i psihološku medicinu te na Klinici za psihološku medicinu Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

Iza njega je čitav niz uspješnih i od publike odlično prihvaćenih romana (Sante leda: ljubić s predumišljajem, Ožiljci života i Glumac na kauču), drame (Izgubljene duše) te autobiografskih i memoarskih zapisa (Lepoglavski blues, Osječki nokturno i Ludolog među umjetnicima).

Ulaz je slobodan uz obavezno pridržavanje epidemioloških mjera, držanje distance i dezinfekciju ruku. Veselimo se vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice