Književni susret sa Sanjom Polak

4. listopada 2011.

Uoči Mjeseca hrvatske knjige (15. listopada – 15. studenoga) u utorak, 11. listopada 2011. s početkom u 13.30 sati u Domu mladih Koprivnica održat će se susret s poznatom književnicom za djecu Sanjom Polak.
Sanja Polak do sada je objavila knjige za djecu: Dnevnik Pauline P., Drugi dnevnik Pauline P., Pobuna Pauline P., Petrica Pričalica, Mali Jan ima plan I Dnevnik dobrih anđela. Radi kao učiteljica, autorica je nekoliko udžbenika za niže razrede osnovne škole i urednica časopisa za djecu „Prvi izbor“.
Događaj organizira Knjižnica i čitaonica „Fran Galović“ u suradnji s nakladničkom kućom „Mozaik knjiga“ iz Zagreba, koprivničkim osnovnim školama i Domom mladih Koprivnica s ciljem poticanja interesa za knjigom i čitanjem kod djece.

Susretu će prisustvovati učenici trećih razreda koprivničkih osnovnih škola, a pozivamo i sve zainteresirane ljubitelje romana Sanje Polak da se pridruže. Uz zanimljivo druženje s autoricom omiljenih dnevnika o djevojčici Paulini, posjetiteljima će biti ponuđena prigodna prodaja knjiga uz potpis autorice.

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice