OTKAZANO / Književni susret / Ivana Šojat

30. rujna 2021.
Ivana Šojat
Ivana Šojat

U petak 8. 10. 2021. godine u  15:30 sati u Stručno-znanstvenom odjelu Knjižnice i čitaonice „Fran Galović” Koprivnica održat će se književno druženje s nagrađivanom hrvatskom književnicom Ivanom Šojat. S autoricom će razgovarati Ines Banjanin, a razgovarat će se o Ivaninoj prvoj knjizi „Zmajevi koji ne lete” koja se dotiče aktualne teme za koju je inspiraciju pronašla u stvarnim događajima. Emotivno se obrađuje tema mladenačke ovisnosti, ali i obiteljskog rastrojstva. Glavni lik, Matea, pokušava pobjeći od ružnoće svakodnevnog života i pronaći drugačiji, bolji svijet u kojem nema svađe roditelja ni rastave. Izlaz pokušava naći u drogama, no kada stvari izmaknu kontroli probudi se u bolnici.

Književno druženje organizirano je u sklopu festivala „Jaje” te nakon druženje svakako pogledajte istoimenu predstavu nastalu u koprodukciji HNK Osijek i koprivničkog kazališta Oberon u 16:30 sati u Domu mladih Koprivnica.

Zbog nužnosti pridržavanja epidemioloških mjera broj posjetitelja ograničen je pa je dolazak obavezno najaviti e-mailom na odrasli@knjiznica-koprivnica.hr ili telefonom na 048/622-363 (108).

Veselimo se Vašem dolasku!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice