KIŠNA LJETNA TRŽNICA KNJIGA

30. kolovoza 2010.

Iako je najavljeno pogoršanje vremena točno prema prognozi zahvatilo i naš grad, u subotu 28. kolovoza 2010. u koprivničkom Gradskom parku ipak je (iako zbog kiše u nešto kraćem trajanju!) uspješno održana još jedna Ljetna tržnica knjiga. Ova tradicionalna koprivnička manifestacija koju već petnaestu godinu zaredom organizira Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” Koprivnica, ponovo je okupila mnoge ljubitelje knjiga i čitanja kojima je ovaj put za razgledanje i kupnju bilo na raspolaganju 25 izložbenih štandova s knjigama, slikovnicama, stripovima i drugom građom.

Na Ljetnoj tržnici knjiga sudjelovalo je kao i obično nekoliko knjižara sa svojom standardnom, ali prigodno povoljnijom ponudom, a uključilo se i tridesetak građana koji su na prodaju ili zamjenu ponudli naslove iz svojih kućnih biblioteka.

U ponudi posljednje ovogodišnje Ljetne tržnice knjiga zaista se moglo po više nego privlačnim cijenama naći iznimno kvalitetne i zanimljive literature. Na primjer, Knjižnica i čitaonica “Fran Galović” tijekom dvije Ljetne tržnice knjiga održane ove godine prodajom 268 primjeraka knjiga iz svog otpisanog fonda zaradila je 1.539 kn, što znači da je cijena ovih knjiga u prosjeku bila svega oko 6,00 kn!

Odjeli i službe

Tu smo za vas! Kvalitetnim i odgovornim radom želimo vam biti na usluzi.

Odjeli i službe
Veličina fonta
Kontrast
Poveznice